hållbar träning

 

 

Hållbar träning är för mig träning som är anpassad efter hela ditt liv. Träning som är hållbar även i ett längre perspektiv, som passar in och kompletterar ditt liv.

Träning som är grundad i vetenskap och tester och som anpassas efter dina unika mål och förutsättningar.

 

 

För mig är det viktigt att alla som tränar får chansen att hitta sin grej och sitt varför. Alla ska och vill inte träna och ha samma mål som ”alla andra”.

Jag hjälper dig att hitta din grej, ditt mål och utveckla de egenskaper du behöver för att nå just det målet.

Själv är jag lite av en expert när det kommer till tidsoptimering och att hitta luckor till träning. En egenskap som växt allt starkare med små barn samt två tränande vuxna i hushållet.

 

hållbar kost

 

För att få ut så mycket som möjligt av träningar, tävlingar och livet så behöver du ge kroppen rätt sorts energi, vid rätt tillfälle.  Mitt intresse för kost har alltid varit stort men det har vuxit sig starkare ju mer jag själv tränat och i takt med att jag, tyvärr, ser så många i min omgivning äta fel. För att kunna hjälpa befintliga och nya kunder med även detta så har jag nu utbildat mig till Lic. Kostrådgivare hos Axelssons.