Om miG

 

 

Mitt första lopp sprang jag sommaren 2008, Blodomloppet i Borlänge. 2011 stod jag osunt nervös på startlinjen till Stockholm Marathon. Känslan att några timmar senare passera målet inne på Stockholm Stadion var underbar, sen var jag fast.

Att ta sig an en utmaning man inte vet om man kommer att klara, att flera gånger under loppet tvivla på om det kommer gå och ändå klara det, det är för mig magi, ren och skär magi.

 

Efter det har det blivit massor av uthållighetsutmaningar inom löpning, triathlon, cykel, swimrun och längdskidor. Jag genomförde En Svensk Klassiker 2015.

Genomförde i våras mitt 10:e marathon, har sprungit Ultravasan90 samt några andra riktigt tokigt långa lopp. Under 2021 fortsätter jag springa långt samtidigt som jag satsar mot ÖtillÖ Göteborg och Åre Extreme Challenge.

 

Jag bor i Väsjön - Sollentuna med man och två barn.

 

 

Jag är stolt ordförande Team Powerwoman Athletic Club och flitigt anlitad löpcoach hos Urban Tribes.

 

 

 

 

 

Utbildning

 

Endurance Personal Trainer - den enda PT-utbildningen i Norden med tydligt fokus på uthållighetsprestation och konditionsträning. Examinerades maj 2019. I utbildningen ingick 200 timmar lärareledda studier och 100 timmar distans- och självstudier.

 

Lic. Kostrådgivare hos Axelssons Institut.